Security

Bij ons bent u in de juiste handen wanneer het aankomt op beveiliging.
Dit zijn enkele disciplines waarbij wij u van dienst kunnen zijn:

Close Protection Officer (CPO)
Persoonsbeveiliging is een dienst die wordt aangeboden om personen veilig te houden en te ontzorgen wanneer zij bijvoorbeeld; bedreigd worden, zeer vermogend zijn of een bepaalde maatschappelijke status hebben.

Travel Safety & Security
Tijdens reizen kan er van alles gebeuren. Het is dan prettig om goed voorbereid te zijn en d.m.v. kennis en vaardigheden risico’s te onderkennen en deze te beperken of te voorkomen.

Covert Close Protection
In de dynamische wereld van bescherming zijn Preventieve Observaties (verborgen en geheime beveiliging) een essentieel element. Preventieve Observatie kan een beveiligingsteam vervangen of aanvullen. Bij deze preventieve observaties wordt gebruikt gemaakt van verborgen observanten, waardoor u als klant volledige bewegingsvrijheid geniet. Intussen treedt op de achtergrond het observatieteam op als een onzichtbaar schild voor alle mogelijke bedreigingen.

Family Protection Dog
Niet alleen uw persoonlijke bodyguard die nooit van uw zijde wijkt maar ook uw meest betrouwbare vriend die altijd waakzaam is.

Evenementen
Beveiliging van voetbalwedstrijden, muziekfestivals of beurzen en congressen. Bij evenementen komen grote groepen mensen bij elkaar. En hun veiligheid moet gewaarborgd worden. Zeker in een tijd waarin we, naast het risico op incidenten, ook moeten anticiperen op mogelijke terreurdreigingen. Ook Crowd Management en Crowd Control zijn een belangrijk onderdeel van evenementen beveiliging. De evenementenbeveiligers zijn getraind in het signaleren van dreiging en afwijkend gedrag en hoe hier adequaat op te reageren. Waarbij ze hun rol van gastheer nooit uit het oog verliezen.

Heeft u interesse?

Indien u meer informatie wilt of interesse heeft in één van onze diensten. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen Meer informatie