Foto

Luister onze podcast!

Luister via één van onderstaande platforms naar onze podcasts.
Veel luisterplezier en vergeet je niet te abboneren en een review achter te laten.

Spotify

Google

Apple

Podcast Addict

Radio via internet

Podcastfeed

Hufterproof, De Podcast voor professionals in de beveiligingssector, door professionals in de beveiligingssector

Gastheer François Hampsink neemt u mee in de wereld van beveiliging waarbij alle aspecten van beveiliging in de Podcast Hufterproof aan bod komen. Met ruim 40 jaar Internationale ervaring binnen veiligheid en de beveiligingssector maakt hij ieder onderwerp m.b.t. beveiliging bespreekbaar. Het is een genot om te luisteren naar alle ervaringen en indrukwekkende casussen die tijdens zijn professionele carrière op zijn pad gekomen zijn. Tevens ontvangt hij interessante vakspecialisten als gastsprekers.

We streven ernaar om u door middel van deze Podcast te inspireren om out of the box te denken. Waardoor u nieuwe inzichten op kunt doen met betrekking tot wat het vak beveiliging daadwerkelijk inhoud. Tevens krijgt u ook inzicht in wat andere professionals binnen het vakgebied doen. Dit stelt u in staat om voorbij uw standaard taken te kijken. Wat bijdraagt aan professionalisering, groei en een betere samenwerking tussen verschillende disciplines.

Interessante gastsprekers tijdens de Hufterproof Podcast

Tijdens de meeste Podcast afleveringen zal er een vakspecialist, met ruime ervaring binnen de beveiligingswereld, aan tafel aanschuiven. Om uitleg te geven over hun vakgebied, werkzaamheden en verantwoordelijkheden. Zij zullen de obstakels die zij overwonnen hebben tijdens hun werk, met bijbehorende inzichten, delen met de luisteraars. Met als uitgangspunt om van elkaar kunnen leren. Zodat luisteraars een nog beter inzicht krijgen in wat het vak van de betreffende gastspreker inhoudt. Waardoor we hopelijk, binnen het werkveld onderling, tussen de verschillende disciplines, meer begrip voor elkaar gaan krijgen. Met als doel een nog betere samenwerking zodat de kwaliteit van de dienstverlening nog hoger wordt.

Als afsluiting van iedere Podcast aflevering zullen we, indien mogelijk, één of meerdere casussen uit de praktijk gaan bespreken die onze gastspreker vanuit zijn/haar specialisme zal benaderen. Deze interessante, leerzame voorbeelden leggen een duidelijke link tussen theorie en praktijk. Waardoor de onderwerpen nog sprekender worden voor onze luisteraars.

Interessante gastsprekers tijdens de Hufterproof Podcast

Over de gastheer van de Podcast, François Hampsink

François begon zijn Internationale carrière in 1981 als beroepsmarinier binnen de Bijzondere Bijstand Eenheid, ook wel bekend als de anti terreur eenheid. Qua loopbaan sloeg hij een andere richting in, hij ging aan de slag als beveiliger waarbij zo goed als alle facetten van het beveiligingsvak heeft uitgevoerd. Zijn passie voor het beveiligingsvak zette hij om in een eigen, succesvol beveiligingsbedrijf. Tevens is François als interim directeur voor een beveiligingsbedrijf in Oostenrijk werkzaam geweest. Ook deed hij onderzoek voor de programma’s van misdaadverslaggever John van den Heuvel waar hij ook een adviserende en beveiligende rol op zich nam.

François zijn grote passie is om al zijn ervaring en kennis over te dragen, dit is een van de redenen geweest om deze Podcast te starten. In het dagelijks leven draagt François zijn enorme schat aan kennis en ervaring over op de beveiligers van de toekomst. Hij is werkzaam als Docent beveiliging op een ROC. Daarnaast is hij werkzaam als Docent Gevaarsbeheersing. Zijn specialisme ligt op het gebied van weerbaarheid, agressie, security awareness en teambuilding.

Over de gastheer van de Podcast, François Hampsink

Contact opnemen

info@hufter-proof.nl

Volg ons op social media

Spotify

Google

Apple

Podcast Addict

Radio via internet

Podcastfeed

Waarom ieder mens Hufterproof zou moeten zijn

François zijn keuze voor de naam van de Podcast: Hufterproof is niet alleen erg pakkend, maar het symboliseert ook wat u als beveiliger zou moeten zijn: Hufterproof. Als beveiliger ben je hufterproof wanneer je bestand bent tegen, en op een juiste manier omgaat met: het foutief handelen van andere mensen (wat vaak voortkomt uit onwetendheid).

Voor het gevoel van François zou ieder mens overigens Hufterproof mogen zijn.

Wij wensen u veel luistergenot met de afleveringen van Hufterproof