Testimonials

Hieronder treft u enkele testimonials aan van opdrachtgevers die bekend zijn met onze diensten en hun ervaring met u willen delen.

img

John van den Heuvel
Misdaadverslaggever RTL en De Telegraaf

"Francois Hampsink heeft bij meerdere van mijn televisieprogramma’s naar volle tevredenheid werkzaamheden voor mij verricht in Nederland en in het buitenland. Het gaat daarbij om de RTL-programma’s Ontvoerd, Recht Gezet en Op de vlucht. Francois deed zelfstandig onderzoeken, verrichtte observaties en deed persoonsbeveiliging tijdens confrontaties. Die werkzaamheden verrichtte hij nauwgezet, professioneel en vakbekwaam. Hij beschikt over doorzettingsvermogen, is sociaal in de omgang, heeft een natuurlijk overwicht en is vooral een plezierig persoon om mee samen te werken. In conflictsituaties heeft hij een deëscalerende aanpak. Mijn ervaringen met Francois Hampsink zijn, samenvattend, op alle fronten positief."

img

Henny Huisman
Presentaties

“Als de nood het hoogst is, is de redding nabij”, is het bekende spreekwoord. Dat het gewoon echt waar is heb ik zelf meegemaakt. Zonder in details te treden zat ik in een echt gevaarlijke situatie. Dat was het moment waarin ik Francois ontmoette. Zeer adequaat en met volledig overzicht handelde hij meteen. Ik was meteen gek op die man. Door zijn professionele houding en de veiligheid die hij uitstraalt, overheerste na weken van stress eindelijk een gerustgesteld gevoel. Dat hij nu zijn nieuwe bedrijf in Consultancy en Trainingen op gebied van beveiliging runt verbaasd me niets. Eens een kanjer, altijd een kanjer. Het brengen en behouden van veiligheid is kenmerkend voor François Hampsink!"

Met de allerhartelijkste groeten,
Henny Huisman

img

Oleg Babich
uit Rusland

Francois is very professional and absolutely reliable. He understands complicated situations, his judgements are always objective and as a result he acts proactive and correct under all circumstances. He gets along with different types of people, is a natural leader and always creates a feeling of comfort, safety and security. In addition, he can multitask, focus on different assignments without ever losing the final goal out of sight. Besides all of this he is just a great person to have around. His advises are valuable and his proactive approach always brings additional results.

Франсуа - высококлассный специалист в своей области, на которого можно во всем положиться. Он объективен и может найти выход из сложной ситуации, что отражается в быстрых, эффективных и точных действиях при любых обстоятельствах. Франсуа коммуникабелен, не лишён лидерских качеств и создаёт атмосферу комфорта ибезопасности. Кроме того, он способен скрупулёзно выполнять различные задачи, не теряя конечной цели из виду. Нельзя так же не отметить тот факт, что он прекрасный человек. Его советы очень ценятся, а его активная позиция в работе всегда приносит дополнительные результаты

img

Bas van Rijswijk
Luitenant Kolonel der Mariniers BD

Ik heb indertijd samen met François de specialistische opleiding gevolgd om toegelaten te worden bij de Bijzondere Bijstandseenheid van het Korps Mariniers. Na de opleiding heb ik François verschillende jaren meegemaakt in de eenheid. Een enthousiaste en gedreven marinier en zeer zelfbewust in zijn optreden, met een grote fysieke uitstraling. Zijn opleidingen en ervaringen bij het Korps Mariniers hebben hem gevormd tot de vakman en professional, in de Security Business, die hij nu is.

img

Judith Verweij
Commercieel Manager bij Volantis

Ik heb Francois als een zeer gedreven persoon leren kennen, die weet wat hij wil en dat ook zeker zal bereiken.

img

Siegrid Hampsink Gosso
Director European Bridal Week at United Fairs

Francois is een bijzonder gedreven en integer persoon. Daarnaast komt hij getrouw zijn afspraken na en is hij bijzonder creatief in het bedenken van oplossingen. Ook is het prettig dat hij naast zijn zakelijke belangstelling ook altijd persoonlijke belangstelling toont.


img

Lenie Saes uit België
Moeder van een gezin

We hebben onze dochter terug. Mede dankzij jou.
Nog eens bedankt daarvoor. De relatie tussen de zussen en de broer is ook weer goed.
Ik ben een gelukkig mens.


img

Juriaan Hillen
Simpel Media B.V.

In het verleden heb ik eerst met mijn bedrijf en later ook privé Francois ingehuurd voor het uitvoeren van complexe opdrachten.

Ik heb Francois leren kennen als een zeer vriendelijke en professioneel persoon, prettig in de omgang en gedreven in zijn werkzaamheden. Zowel zakelijk als privé was Francois realistisch en kwam hij altijd zijn afspraken na.

Juriaan Hillen
Simpel Media B.V.

Heeft u interesse?

Indien u meer informatie wilt of interesse heeft in één van onze diensten. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen Meer informatie